Booostaaaad...

Verkar som att man är på jakt efter en ny bostad igen då.

Stay tuned...

Events...

Som bekant är Los Angeles och Kalifornien ett populärt tillhåll för kända artister så jag tänkte redogöra lite för vilket utbud det finns i L.A. och även i Santa Barbara, och då alltså vilka som uppträder när och var.

Ben Harper with Damian Marley                         Santa Barbara Bowl                         August 15, 2006

Shakira                                                                     Staple Center, Los Angeles           August 15, 2006

Wyclef Jean                                                             House of Blues Anaheim               August 18, 2006

Bone Thugs n' Harmony                                      House of Blues Anaheim               August 19, 2006

Sean Paul, Kelis, Christina Milian,                    Queen Mary Park, L.A.                     August 19, 2006
Baby Bash & more

RHCP & the Mars Volta                                        Inglewood, CA                                 September 1, 2006

Mary J. Blige                                                           Irvine, CA                                           September 1, 2006



Jag kan hålla på i evigheter, helt tokigt. Antagligen kommer man inte se någon av dessa men det är kul att se hur stort utbud man har tillgång till. Fresssssshhhh!

West Valerio St.

Nu är det i princip bokat. Eget badrum, kök och ingång. Kommer nog bli finfint det där. Skall se om jag kan få nå fler bilder från värden.

Valerio

Boende...

Mja, kollar runt på boende nu och pratar med några vi tidigare haft kontakt med. En snäll dam vid namn Alma har ett par studiosWest Valerio St. som verkar rätt bra, så alternativet är att jag bor där några månader för att se, och  sen gå därifrån. Det ingår cable-tv, trådlöst internet och alla utilites, typ vatten, el och sophämtning. Allt för ett pris av 1400$, vilket är rätt saftigt men ändå ett pris man får betala för att bo själv och framförallt för att bo fräscht.

Valerio


Orientation days


"Den 14:onde augusti skall du skriva in dig hos ”International Student Support Program Office” som ligger i den östra delen av campus i en byggnad som heter ”International Education Center”. Deras kontorstid är mellan 08.00 – 16.00. Som IBS elev behöver du inte ta proven som heter ”Assessment Tests” i engelska och i matte.  Detta gör du först inför termin två då dina engelska och matte kunskaper måste utvärderas på nytt."


"Den 16:onde och 17:onde augusti är det obligatoriskt att vara med på ”Orientation” i ”Physical Science Building”, sal PS-101. Denna byggnad ligger också i den östra delen av campus. Du skall anlända 8:45 varje morgon."


Nervöst värre.

Welcome to L.A.

LA2

Glassiiiiiiigt...

Jag har tänkt på hur mycket det ska glassas och glida 'over there'. Chilla i shorts året runt, kanske? Köpa (någon annan lär ju dock få göra det) en blaskig, men bara för sakens skull, Budweiser och steka med Armani-shades på beachen. Ja, det är ju trots allt Kalifornien jag ska till! Har ännu inte förstått det än... 

Trots det pluggande som kommer att bedrivas så skall jag ta alla tillfällen i akt att göra något amerikanskt eller gå till McDonald's på en måndag för att uppleva 'Big Mac Monday', vilket i princip betyder att fem Big Mac kostar fem dollar, varje måndag.


Men det finns ju nackdelar med ett år borta 'on the westcoast'. Friends n' family finns ju inte där! Fett sorgligt, men jag återvänder ju faktiskt redan i vinter för att förtära god öl och mousserande vin på nyår och kanske stå och skrika i telefonen med Nille som sist?



Dagens album; Hard-Fi - Stars of CCTV!


Hard-Fi