Enough said...


President's Day

Långhelg ända fram till måndag! Jag får sova ut varje dag, hur underbart som helst. Har biljetter till en konsert med Jay-Z och Mary J. Blige den 16:e april och sen den 20:e april ska vi ner till San Diego och se Kanye West, Lupe Fiasco, N.E.R.D., och Rihanna. Rätt stört. Kommer bli helt sjukt grymt dock.

Städat skitmycket idag. Så fint.

http://santabarbara.bilddagboken.se

image209


JAMAICA how you doin!?

Så var det bokat. Flyger till Jamaica fredagen den 28:e mars och kommer hem en vecka senare. Från ett paradis till ett annat, huh?

Pluggar rätt mycket men fick sluta 1½ timma tidigare från engelskan idag, lycka! Helg efter imorgon. Ledig på måndag. Life is helt ärligt skitbra just nu. Förutom att Sanna inte är här ännu. Men snart så! Glömde jag berätta att jag och mina rumskompisar solade och badade häromdagen? That's right... Sol och bad... I februari... Jättemycket punkter...

Ska ut och fotta lite i helgen hade jag tänkt. Blev lite nostalgisk när jag kikade igenom min portfolio. Då kom jag även på att jag är dum i huvudet som inte surfat på länge trots att jag har en bräda, våtdräkt och någorlunda med tid. Ändring, i helgen blir det sjukt med vågor som ska rippas.

image191

Brangelina & Super Bowl

Kom nyss hem från röda mattan på Santa Barbara Film Festival. Var och plåtade Brad Pitt och Angelina Jolie. Det var lite kaos men fick hyfsade bilder iallafall. De finns att beskåda på http://santabarbara.bilddagboken.se
Kan nämna att jag kommer börja fotografera igen, har nämligen köpt ny batteriladdare! Wuho!

Imorgon är det Super Bowl och det ska vi givetvis se på. Nu ska jag äta en macka.

image208