Första betyget

Fick nyss reda på mitt betyg i kursen Filmstudies 101 där jag fick ett A. Wuho!! Det känns skitskönt, jag tror det var p.g.a. mitt kungliga paper om Garden State.

Nu ska jag börja packa, jag åker ju faktiskt imorgon. Later!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Min tredje termin på Santa Barbara City College är över. Wuho! Jag har fått reda på betyget på ett final jag gjort i Interpersonal Communication och det slutade på 92% vilket är ett A. I de resterande två i filmstudies och mass media and society communication vet jag inte än. Har inte heller fått reda på biologiuppsatsbetygen men det kommer väl. Känns jävligt skönt att vara klar hursomhelst.

Åt en Fortune Cookie idag som löd "Today is a good day to be with a companion." Kul...

På måndag åker jag hem och det kommer bli sjukt kul, är verkligen peppad!

Litet tillägg, fick nyss reda på betyget på min tredje biologiuppsats och med 96 av 100 poäng och näst bäst i klassen så kan jag luta mig tillbaka och njuta av resten av kvällen. Så sjuuuukt nöjd. Citerar min lärare som gav betyget;

"WOW. You clearly put a LOT of work into this exam."

Helg

Snart börjar sista veckan i skolan. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Hursomhelst, jag har tre finals, en i Mass Media & Society Communication, en i Interpersonal Communication och den sista i Filmstudies. De två sistnämnda har jag på samma dag så blir lite att plugga på onsdag.

Vi har inte gjort så mycket förutom igår, lördag, då jag, Sanna, Hannah och Åsa åkte ner till Los Angeles för att hänga lite. Vi åkte förbi skolan där de spelade in O.C. Vi var tvungna att klättra upp för en brant backe för att komma in på skolområdet eftersom det är en privat skola, vi blev nämligen nekade att komma in, trots vår polisbil, av en sur tant som antagligen förstod vad vi var ute efter. Efter vårt klättrande så åkte vi ner till Beverly Hills och Bel Air och kollade på lite kändisars hus. Fick se Fresh Prince-huset igen och The Playboy Mansion så det var lite halvkul. Försökte racea med en stekig bil också men det var för mycket trafik så blev inge spännande.

Dags att plugga lite samtidigt som jag glor på American Yakuza, ciao!

En jobbig vecka klar,

...en jobbig vecka kvar. Nästa vecka har jag tre stycken finals i Filmstudies, Mass Communication och Interpersonal Communication. Jag känner mig självsäker och tror att det kommer gå bra på alla dessa tre. Jag satt ju uppe och körde en all-nighter häromveckan och skrev på mitt paper om 'Garden State', fick tillbaks det igårkväll och 95 poäng av 100 är inte så pjåkigt. Så jag är glad för det. Idag ska jag ta det ruskigt lugnt, men måste och byta olja i bilen innan vår OC-trip imorgon. Häh!

Later!

Förövrigt regnade det skitmycket igår.

Hej då...

...biologi!!! Nu är jag helt klar med den förbannade kursen och jag tror jag har skrivit sammanlagt femtio eller sextio sidor innehållande biologitjafs under terminen. Fyfan, säger jag bara. Men det är över, wuho!!! Ikväll ska vi fira. HEJJA!!!

Komplettering

Beyoncé, Carrie Underwood, Chris Brown, Busta Rhymes, Sir Elton John, Eve, Fergie, Jennifer Hudson, John Legend, John Williams, LL Cool J, Marc Anthony, Mary J. Blige, Nicole Scherzinger, Queen Latifah, Tony Bennett and Usher and Will.I.Am.

Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Cuba Gooding Jr., Danny DeVito, Emily Deschanel, Forrest Whittaker, Harrison Ford, Jenna Fischer, Jennifer Lopez, John C. Reilly, Josh Duhamel, Kate Hudson, Matthew Broderick, Quentin Tarantino, Rita Moreno, Shirley MacLaine and Tim Robbins var de vi såg. Hej.

Movies Rock

Jag vet inte vart jag ska börja. Den här söndagskvällen har varit den bästa i mitt liv. Helt ärligt så finns det inga ord som kan beskriva vad jag, Sanna och Åsa har fått uppleva idag. Hursomhelst, igår lördag så hittade jag ett event som lät intressant, Movies Rock. Det var en tribute till all filmmusik som gjorts och artister kom dit och tolkade dem på sitt eget vis. Idag åkte vi ner i polisbilen till Hollywood och Kodak Theater för att se om det var nå värt. Så jag tänkte skryta och rabbla upp några av de som var där och uppträdde och babblade.

Quentin Tarantino, Carrie Underwood, LL Cool J, Busta Rhymes, Will. I. Am, Eve, John Legend, Mary J. Blige, Chris Brown, Danny DeVito, Cuba Gooding Jr., Harrison Ford, Jennifer Lopez, Queen Latifah, Usher bla bla bla. Det är helt enkelt för mycket, jag har inte förstått det hela än. Jag skrek "VAAAA!?" när Busta Rhymes kom ut på scen och jag tror vi alla var lika chockade. Det var helt underbart, fyfan, och nu tillbaks till verkligheten.

God natt, imorgon börjar ännu en körig vecka.