Det (förmodligen) allra sista blogginlägget.

Nu ligger vi här på hotell Sheraton precis bredvid LAX och kopplar av i väntan på Pizza Hut. Imorgon klockan nio lyfter mitt plan och Marcus och Jacobs plan lyfter lite senare, klockan 15. Då var det här året slut. Lite snopet, men samtidigt väldigt roligt. Jag är egentligen skitdeprimerad, who am I kidding? Kommer sakna Santa Barbara, Marcus, Jacob och alla andra som har förgyllt tiden här. Tiden har flugit iväg och jag ångrar inte en sekund att jag tog beslutet att åka iväg.

Tack till alla som följt och supportat min blogg det här året, hoppas ni har haft lika kul som jag. Pyttsan, det är omöjligt!

Laaater! Ses där hemma!

http://santabarbara.bilddagboken

Kommer antagligen upp lite fler bilder där lite senare. Kan ju uppdatera här då.

The end of an era

Nu är det snart måndag, dagen då vi lämnar Santa Barbara för Los Angeles innan vi flyger hem till, i våra kalifornien-bländade ögon, trista, blyga och helt enkelt tråkiga Sverige. Då inte sagt att det inte ska bli roligt att komma hem för det har ju faktiskt gått cirka 6 månader sedan jag lämnade er för surfning i solnedgången, att driva med folk på svenska, åka till Malibu och Paradise Cove och äta en god lunch på stranden, åka till Urth Café i Hollywood och spana kändisar, prata med Marcus och Jacob om hur jävla bra liv vi lever, spela beer pong och att fortfarande aldrig ha förlorat med Jacob, göra Photoshop-uppgiften sista kvällen, sitta och gorma medan vi gör ett online-quiz, glömma tanka för att sedan sitta och stirra på bensinmätarn påväg till bensinstationen, åka runt i södra Kalifornien enbart för att besöka tv-seriens 'O.C.' inspelningsplatser, bli skitexalterad varje gång en mås (eller en fågel överhuvudtaget) sitter still och man har kameran framme, skapa ett stort berg, eller torn, av alla läskkartonger vi köpt, gå på DP och prata med tjejer, få höra frågan 'Switzerland?' när man en sekund innan sa att man vara från 'Sweden', ta en kall öl på kvällen framför grillen och bara titta ut över havet från vår 'balkong', åka till Ralph's klockan 1 på natten en skoldag och köpa det mest onödiga (men alltid godaste) du kan hitta och komma hem och tänka 'fan, nu köpte vi ju inget vettigt igen', äta bakisfrukost på IHOP, åka ner till San Diego på Spring Break för att enbart festa och surfa, gå på Full Moon Party och förundras över att dem skapat ett eget Christiania för en kväll, springa hem från basketlektionen eftersom jag bara hade 30 minuter på mig att duscha, byta om och gå till nästa lektion, på den lektionen jag och marcus satt och störde oss på lärarens frekventa användning av "okay..?", få höra att vi har för många internskämt eller helt enkelt att bara vakna upp och stirra ut över Stilla Havet och tänka 'shit... vad ska jag hem och göra?'.

Tiden har gått så otroligt fort och den här terminen har definitivt varit roligast, allt tack vare bil och nytt boende och rumskamrater. Roadtripsen har varit så vidrigt roliga och det är den 'aktiviteten' jag nog kommer sakna allra mest. Jag tror att vi blev lite bortskämda till slut.

Det går inte att skriva en lista på vad som har varit allra roligast under hela min tid här. Det är omöjligt för det har hänt så mycket olika saker att jag inte ens vill försöka. Man får ta alla resor individuellt och gå igenom dem för att det är svårt att ta in allting. Man blir så bortskämd att man inte tycker att det är en särskilt stor grej att bara åka ner till L.A. eller till Malibu för en lunch. Det händer bara, så när man väl är där tycker man att det är en av dem coolaste sakerna, men sedan när man kommer tillbaks till Santa Barbara så tycker man inte det är lika coolt utan bara en av sakerna vi brukar göra.

image191


Städerna som man drömde om förut och som man ser och hörs nämnas i TV dagligen har tappat det som gör dem spännande, nu när de varit så lättåtkomliga. Att åka ner till San Diego är inte längre ett projekt, utan en otroligt rolig roadtrip som är över på 3 timmar. Jag tycker fortfarande städerna som vi varit i, som bl.a. San Diego, San Francisco, Los Angeles etc., är underbart charmiga men det är som sagt ingen stor grej längre.

Det är det som är lite tråkigt. Jag har blivit så bedövad av alla saker att jag nästan glömmer riktigt stora händelser som att jag träffat och sett många av mina idoler så som Woody Harrelsson, Will Smith, Tom Hanks och Sienna Miller. Att jag fått vara bara en halvmeter från några av dessa och tillochmed utbytt ord med dem är för mig en otrolig upplevelse. But it's just one of those things.

Så det jag vill komma fram till är att det är så svårt att hantera hela den här upplevelsen och den går inte riktigt att sammanfatta, Jag tycker det är bra och kul att bloggen finns så jag kan gå tillbaks och bli påmind för ofta har känslan av upplevelsen suttit kvar när jag skrivit så jag kan leva mig in i situationen igen. En sak som jag värderar högt är alla bilder jag tagit. På
http://santabarbara.bilddagboken.se finns det 808 bilder just nu, från runt om i Kalifornien och det är alltid kul att höra när folk blivit inspirerade av mina bilder eller helt enkelt bara tycker dem är fina. Så jag värderar mina bilder högt för det är det som hjälper mig allra mest att komma ihåg allt.

Hursomhelst, det ska bli kul att få komma hem igen. Få sova i min egen säng, träffa alla mina nära och kära, sitta vid en stationär dator, gå på systembolaget, köpa Marabou mjölkchoklad, äta köttbullar och potatis med lingonsylt och brunsås, gå till ICA och köpa Ramlösa, ta tunnelbanan, gå till en fet klubb, äta svenska lantchips, dricka Arlas mjölk, kunna ringa och ha bra mottagning överallt, slippa få saldo varje gång man smsat eller ringt eller att helt enkelt bara ta det lugnt i soffan framför svensk tv... nåja, nu ska vi försöka få sålt bilen. Wish us luck!

School's Out!

Då var man klar med skolan här i Santa Barbara! Så idag säger vi hej då till Santa Barbara City College!

Hittils A i Photography och Photoshop.



Party! Filmen som vann i Showcase-tävlingen.

>

Se stort här;

http://video.google.com/videoplay?docid=-8445430041652186970&q=sasan+solgi

Ca 2 veckor kvar

Tiden går otroligt fort. Vi har sålt våra soffor, lagt ut annons på bilen och lite annat random stuff.

I helgen, då Gunther var och hälsade på här i Santa Barbara, så var jag nere i San Diego och kikade på bl.a. Fergie och Ludacris, var på Drive-In-bio, som förövrigt var det coolaste någonsin, och chillade en liten stund i Laguna Beach och Del Mar. Orkar inte skriva om allt, men ni får kika på bilderna. Har endel att göra.

Har en final i Photoshop kvar nu efter att ha fått full pott på Photography-finalen. Ledig!

Sedan vann vår film Stripes of White i Santa Barbara City College-showcaset så det blir pris på torsdag.

Slänger upp lite videos också.

Ses hemma snart!!!

http://santabarbara.bilddagboken.se

I bilen påvägen hem från Palm Springs



Fest ute i IV




Lite videos från Channel 93.3 Your Show nere i San Diego.

Fergie - London Bridge



Ludacris - Area Codes


Jättevarmt...

...närmare bestämt 37 (trettiosju) grader. Så nu blir det stranden.

Har även gjort klart min surfdokumentär efter mycket om och men, samt mitt soloprojekt. Så nu börjar terminen lida mot sitt slut. Fyfan vad skönt det är att vara klar med allt!

Girls Gone Wild kommer förövrigt till Isla Vista på lördag, lite kuriosa sådär.

Hemresa om 3 veckor, snälla, låt tiden gå långsamt.

Palm Springs

Idag, efter en inte så värst tröttsam vecka, drar vi ner till Palm Springs. Igår tillbringade vi säkert 5-6 timmar i DAC-labbet för att klippa klart rough cuten till ett soloprojekt.

Nu ska vi visa den för läraren. Återkommer när helgen är över med rapport från PS.


Later!