Laguna Beach

Uh. Nu är jag trött på designen på den här bloggen. Men frågan är om jag verkligen kommer orka göra en ny? Nåväl, ni får stå ut ett tag till.

Sanna +1 har kommit fram och efter att deras plan hade blivit försenat till klockan 12am så kunde vi äntligen bege oss tillbaks till Santa Barbara. Jag låg i baksätet av polisbilen och läste bilmanualen medan jag väntade, så tråkigt hade jag. Men innan allt detta så hängde jag faktiskt med min far som var på affärsresa i USA och svängde förbi L.A. några dagar. Vi käkade en grym middag på kändistäta (såklart inte när vi var där) Urth Café på Beverly Drive.

På torsdagen åkte vi till Solvang, den lilla danska staden i bergen, och jag drack min första lagliga öl. En Carlsberg. Det var naturligtvis inte därför vi åkte dit, det var för att äta pannkakor. Ölen var en bonus. Vi kom hem och jag åkte och bytte olja i bilen. Det var nå super-special-extra-premium-good package som skulle göra vår motor grymt bra och eftersom 'the engine in a cop car is extremely sensitive' tänkte jag att det är lika bra att slå på stort. Jag och Ole ser det som en investering eftersom när (om?) vi ska sälja bilen så kan vi nog tjäna en hacka. Enligt Kelly's Blue Book, en site som visar vad bilar med ett visst mileage etc är värda, så kan vi nog få runt $5000 för bilen. Vi köpte den för $3000. Nämnde jag att det var en polisbil?

Dagen efter skulle Clara åka upp till sina släktingar i San José så jag skjutsade henne till Greyhound-bussen. Fick förövrigt höra lite senare att hon hade fått sitta bredvid lite sluskiga människor men hon åkte ju trots allt Greyhound så det var bara att bita ihop. Stackarn. Medan Clara satt på bussen upp till norra Kalifornien begav vi, jag, Sanna och Maja, oss ner till Laguna Beach där vi åt en god lunch och sedan åkte Pacific Coast Highway upp förbi Newport Beach, Huntington Beach, Sunset Beach(!) osv. Sen vart det lite fest på kvällen och nu, dagen efter, sitter jag här mätt efter en 'brunch' på IHOP och tänkte skriva en uppsats.

Jamaica den 28:e mars. Recogniiiizeeee!

21

Nu har jag antligen fyllt 21 ar. Firade dagen tillsammans med Clara och Jessica som ar har och halsar pa! Jessica har iof akt hem nu men Clara stannar en vecka till typ. Sen pa onsdag kommer Sanna! Asmycket besok, wuho! Akte ner i torsdags och hamtade dem pa LAX och sen tog vi Pacific Coast Highway (PCH som jag sa vant kallar den) hem.

Min rumskompis Ole skulle kora upp haromdagen och efter lite forberedelse sa satt han i bilen utanfor DMV. Men sa sager mannen som hade tankt kugga honom att vara dack pa bilen var for slitna. Fallde en liten tar och undrade hur vi skulle losa det har. Men sa skjutsade vi Clara och Jessica till State St och tog en svang forbi TirePro's. Slutade med att vi bytte ut alla vara dack, vi hade namligen bara tankt byta ut framdacken, for $436. Dacken ar riktigt fina och skona men det sved lite.

Nu har jag directing for the camera, sen midterm i political science ikvall. Nu i veckan kommer forresten min far till Los Angeles, och eftersom det inte tar sarskilt lang tid (med polisbilen) att aka ner dit sa ska vi hinna med en liten traff!

Hejda!