Bara en final kvaaaaaaar!

Då sitter jag här, klar med alla kurser utom en som blir klar ikväll och nyss så avslutade jag ett två-timmarspass på gymmet. Och imorgon kommer min mor på besök! Undrar vad jag ska göra under hela min ledighet fram tills 16:e juni då sommarkurserna börjar. Sanna går ju i skolan. Hm. Tänkte väl gå och kolla på en Galaxy-match iaf. Men det kommer vara helt otroligt skönt att känna att jag inte har något att göra som det har varit under hela den här terminen. Jag har inte haft en enda dag då jag kunnat slappna av och veta att jag inte har massa läxor att göra.

Det var sjukt varmt här i helgen och hela lördagen låg man raklång i sängen och var inte kapabel till att ens åka och köpa en fläkt, vilket vi tillslut gjorde på kvällen då det svalnat lite. Sen på söndagen var det inte lika farligt men fortfarande riktigt varmt och det var väl tur för då var vi och såg HelloGoodbye, som inte var så jättebra, och Nas, som var helt sjukt tung.




Tisdag

Det är tisdag, och jag har en lektion kvar till helg. Lämnade in mitt research paper idag på engelskan så nu är den klassen snart över för gott. Fick även tillbaks mitt paper om presidentkandidaterna, blev ett lugnande nittio av hundra så ett A iallafall. Political Science är inte min starka sida i vanliga fall så. På lördag är det jordgubbsfestival som kan vara det bästa jag någonsin hört talas om. På söndag ska jag se Nas och HelloGoodbye ute på UCSB... Gratis. Och den 5:e juni är det Usher på Jimmy Kimmel Live... Gratis.

Nästa fredag är det graduation med svart rock och konstig hatt. Och mamma på besök på onsdag. Så, nu har ni
fått veta mina planer ett tag framåt.
.
image222

Lil Jon

To the windooooooooooooow, to the waaaaaaaaaaaall...

Eh, kom nyss hem från att ha sett Lil Jon stå och röja på scen. Och DJ Spider (?). Det var skitgrymt. YEAH!

image221

2 down, 1 to go

Skrev klart Political Science-uppsatsen om en presidentkandidats ståndpunkt på någon särskilt utvald policy, och jag tog Health Care och Barack Obama. Blev ett rätt intressant åtta sidors-paper.

Sen efter det började jag med engelska uppsatsen som var tvungen att vara på åtta sidor den med. Blev om de höga lönerna i europeisk fotboll (och nu amerikansk, se: Beckham). Uh, till och med att skriva om plugg är tråkigt.

Nu ska jag ta det lugnt resten av veckan. Wuho!


We The People

Dags att avsluta min uppsats i Political Science 101 och börja på min uppsats i English 110. Helgen har varit mysig, igår, lördag, vart det till och med grym surfing ute i IV. Helt slaktad av vågorna. Sen efter det så blev det fest.

Känns skönt att ha klippt klart alla saker i mina Film Production-klasser, nu kan jag ägna all min uppmärksamhet åt annat.

Tack för kaffet, Sanna.

A special edition of Cops

Eftersom bloggen blev helt knäpp efter att jag lade upp videon så slänger jag bara upp en länk till YouTube här;

http://www.youtube.com/v/sp6VFY5huRQ&hl=en

Och om ni vill söka på videon på YouTube så sök efter "Santa Barbara Cops" typ.

Cops

Snart är det dags att sätta sig och börja skriva Political Science-uppsatsen som ska vara på 7-9 sidor. Men först till Ralph's och köpa pluggodis, är det ett nytt ord btw?

Igår filmade jag klart mitt egna lilla segment ur ett Cops-avsnitt. Blev riktigt kul och tänkte lägga upp det på YouTube imorgon. Postar den här då såklart!

Två veckor kvar i skolan. Baaaallin'!!