Bilder upplagda

http://santabarbara.bilddagboken.se



San Francisco & Wildfires

Hemma från San Francisco efter mycket om och men. Vi har haft det väldigt mysigt och gjorde det mesta som man behöver göra. Lombard Street, Golden Gate-bron, Fisherman's Wharf och Full House-parken var lite av det vi kikade på. Sen åkte jag och Sanna över till Oakland och sen Berkeley och kollade på UC-campuset där. Det var fint, men inte finare än SBCC.
Har massa bilder som kommer upp på
http://santabarbara.bilddagboken.se så småningom. Sen tog vi PCH 1 hem längs kusten där vi även gjorde stopp i Santa Cruz och Big Sur. Det sistnämnda var ofrivilligt. När vi närmade oss det otroligt vackra campingstället som man kör igenom på väg ner så såg vi ett gigantiskt rökmoln över bergen lite längre framför oss. Det cirkulerade lite helikoptrar och flygplan ovanför och rätt som det var så stod det en polis lite längre fram och bad alla att vända om för att om ni vill köra på 1:an så "that's not going to happen".

Förra veckan fick jag förövrigt ringa 911 då det var en full tjej som kom sladdandes över en korsning och kraschade rakt in i Greyhound Bus-byggnaden här i Santa Barbara. Först fick jag prata med the Fire Department men efter att det några sekunder efter kraschen blev en smitningsolycka så blev jag flyttad till Police Department.

Nu ska vi åka och lämna in Sannas systers hyrbil och efter det hjälpa Sanna att flytta in.

Argh!

Min dator har gått sönder, den ska snart vara lagad dock. Det var något med fläkten. Och i övrigt så tar jag för närvarande hand om en liten chihuahua som heter Cricket och en Shiba Inu, rävliknande japansk hund, som heter Yoshi.

Skolan har börjat.

Yo!

Blåguuuuuult!

Imorgon är det Sverige - Spanien och här i USA börjar matchen nio på morgonen, så det blir att gå upp tidigt och ladda och så får vi förhoppningsvis fira imorgonkväll. Nu om någon timme ska jag och Sanna köra ner till LAX och hämta hennes syster som kommer hit och joinar oss i vårt roliga liv.

Hollywood

Jay-Z säger det fint, det är något speciellt med Hollywood. Det är sjaskigt men det är något mystiskt över det hela som gör att man hela tiden kommer tillbaks. Jag var inne och gled på Jimmy Kimmel Live's hemsida för några veckor sen och kollade vilka gäster han skulle ha på sitt Talk Show-program som spelas in nere i, that's right, Hollywood. Det var ren tur att jag var inne där just den dagen och den tidpunkten för av en händelse så klickade jag in mig till sidan där man kan få biljetter till olika inspelningsdatum och några minuter innan så hade de släppt biljetterna, som förövrigt är helt gratis, till Usher som skulle uppträda. Så jag bokade snabbt två stycken, som också var max antal. Tio minuter senare var alla biljetter uppbokade. Så den 5:e juni, i torsdags, gled jag och Sanna ner dit och såg honom tillsammans med 100-150 andra som hade haft turen att få tag på biljetter. En gratiskonsert med Usher ståendes ungefär fem meter ifrån en är inte helt fel. The Bachelorette-tjejen DeAnna Pappas var också där vilket var mindre intressant men ändå lite lustigt då programmet sänds på TV just nu.

Nu är vi inte hellre ensamma, jag och Sanna, då mina tre rumskompisar dykt upp igen från att ha varit nere i San Diego ett längre tag. Förhoppningsvis kan det få vara lika rent som vi har haft det i fortsättningen.

Nu har även EM börjat och det sänds till min stora glädje här i USA också. Och inte nog med det, det sänds i HD! Så på tisdag halv elva på morgonen sänds Sverige-matchen och tills dess ska jag följa övriga matcher i kristallklar bild.


Bilder

Gå in på http://santabarbara.bilddagboken.se och kolla på lite bilder jag tagit under veckan min mamma var här.


Sommar

Det är varmt och jag sitter inne. Jag njuter av ensamheten i lägenheten. Mina tre roommates är nere i San Diego så jag har total kontroll över TiVO'n och FIFA:t. Jag och Sanna röker vattenpipa, kollar Keeping Up With The Kardashians och äter gott så life's good just nu. Det är superstädat här också och har varit det i ungefär en vecka nu.

Mamma har även varit här och vi har gjort en massa kul, har en mängd bilder som jag ska pilla lite på så ni får vänta men det blir en fet uppdatering när den väl kommer.

Nu ska jag spela lite FIFA.