Helg!

Finally helg. Inte för att veckan vart särskilt jobbig men det är skönt anyways. Fixade antibiotics i måndags så att svullnaden skulle gå ner, så fick en kur på 10 dagar. Kan äta och prata helt utan problem nu iallafall. Wuho!

Vi har fått upp 50-tums tvn som är min roomies, med tillhörande surround-sound, playstation 3 och annat tjafs. Inget tråkigt vardagsrum vi har!

Nu ska jag sova, hörs sen! God natt!

Såååååja

http://santabarbara.bilddagboken.se

Nu är jag äntligen på bättringsvägen och jag kan faktiskt äta nu. Har verkligen pinat i mig vätska och annat tjafs men efter en visit på Ralph's så köpte jag värktabletter som samtidigt gör att man kan sova. Så nu sov jag en hel natt för första gången sen i onsdags.

Firade lite genom att cruisa till In-N-Out där vi genast blev utpekade som undercover-poliser. Vi älskar vår bil.

Nu ska jag plugga, bangar nog skolan imorgon för jag kan inte få fram ett ord. Låter som att jag har en ofantlig mängd strumpor nerkörda i halsen.

image194

Sjuk som...

Har brutalt ont i halsen, kan knappt svälja än mindre prata. Mina halsmandlar har nog aldrig varit så stora.
Var tvungen att sjukanmäla mig från lektionen idag, och satt verkligen och led på lektionerna igår. Nu ska jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv.

Hejdååå!

Konstapel Karlsson

Greetings everybody!

Nyss införskaffat en sjukt schysst bil, nämligen en Ford Crown Vic från '98 som tjänstgjort som en Indiana Highway Patrol Car, alltså en ex-polisbil. Jag och min nya roomie Ole föll pladask för denna pärla som bokstavligt talat flyger fram på motorvägen. En bagagelucka som rymmer fyra lik, en brutalt stark lampa som man kan skrämma mexikaner med och två bakdörrar som inte går att öppna inifrån p.g.a. smitningsrisk.

Kolla in den här sidan om någon dag så har jag förhoppningsvis slängt upp bilder.

Sedan har vi flyttat in i vår nya lägenhet, en två våningslägenhet med fyra rum och kök. Plus ett stort vardagsrum där min andra roomie Chris har placerat sin gigantiska TV. Jag och Oscar, min tredje och sista (men inte minsta) roommate fick de två största rummen efter lottning och vi trivs riktigt bra. För närvarande utan el men det hoppas vara fixat inom en snar framtid, typ imorgon?

530 W. Anapamu St, Apt #B
Santa Barbara, CA 93101

är adressen. Inga stalkers, tack. Dock gärna kexchoklad...?

Nåja, nu sitter jag i skolan och pluggar för det har jag hört ska vara bra och göra en framgångsrik i livet. Så låt mig vara så jag kan studera ifred!

Later!! :)

Shout-outs till marcus, jacob, pauo och mina andra cholos n' hombres där ute!