Betyg inlämnat för översättning...

Yes, som rubriken lyder. Kostar 800 kr men det är sådant man får leva med.

Mjaha, så datumet för avresa närmar sig. Jag funderar ofta på hur det kommer vara där, vilka som kommer vara i min så kallade umgängeskrets, hur attityden kommer vara bland jänkarna osv. Hur flyget kommer gå? Kommer jag anlända till Los Angeles som beräknat eller kommer jag att missa hela skiten i Chicago där vi mellanlandar? Jag anser mig själv vara ganska erfaren då det gäller flygplatser och liknande så jag kan nog ha rätt bra koll, men det vore som förgjort om något papper försvann typ. Men det skall förhoppningsvis inte hända.

Tänk att använda engelska språket till vardags. Inte bara på semester t.ex. Och som jag har diggat New York och USA i allmänhet då jag besökt dess storslagna samhälle. Fanns ingenting jag inte gillade i New York. Allting var sjukt nice och det finns i princip inget bättre än att strosa omkring på Manhattan och känna att man är i en världsmetropol som heter duga. Ta en munk på Dunkin' Donuts eller glida in på Ben&Jerry's och käka lite glass med chokladfiskar i.

En timme tar det till Los Angeles från Santa Barbara iallafall. Man åker motorväg 101, ("riding on the one-o-one, caliifooornia here we come, right back where we started from" - Phantom Planet - California ;)), och för 12-13 dollar så kan man ta bussen dit varje timme ungefär. Där ligger även IKEA om man skulle sakna Mamma Scans köttbullar, för dem erbjuds faktiskt där. Och inte att förglömma, Marabou mjölkchoklad.

Jaja, time to stop the daydreaming and back to reality. Another day, another dollar. Sleep tight and don't let the bed bugs bite. Hm. Shu.


Santa Barbara City College, Kalifornien, USA

Santa Barbara

Skolans hemsida;
http://www.sbcc.edu

Det är nu mindre än 7 veckor, 47 dagar, kvar till planets avgång. Klockan 10:15 på lördag morgon är planet planerat att lämna svensk mark och bege sig mot varmare breddgrader, förslagsvis Kalifornien. Jag kommer att mellanlanda i Chicago för att därefter flyga ner mot Los Angeles.


Detta är bloggen jag kommer att skriva i då jag befinner mig på plats och det skall fungera som en dagbok så alla intresserade kan få en liten inblick hur det är och hur det går för mig.

Det jag har kvar inför resan är att ordna;

- Ett boende. Det kommer att ordnas inom en snar framtid, och anledningen till att jag är tvungen att vänta är att om jag skulle reservera en lägenhet nu så skulle jag vara tvungen att betala för månaderna juni och juli också. Vilket är helt onödigt.

- Översätta slutbetyget och få det inskickat till IBS.

- Ge CSN ett kontonummer att sätta in bidraget etc. på.


Börjar bli lite nervöst men jag tror att allting kommer gå bra. Min dröm är påväg att gå i uppfyllelse. Otroligt.

Ciao så länge.