Chocolate Ships!

God kväll!

Ännu en måndag, och även den längsta skoldagen i veckan, är avklarad. Vi fick även sluta lite tidigare vilket gjorde hela kvällen lite behagligare. Blev en väldig tgod sallad till lunch innehållande bl.a. goronzolaost och krispig bacon. Resterande tid av håltimmen spenderades som vanligt på gräsmattan på West Campus.

Helgen har varit fartfylld som vanligt och den började i torsdags som dock bara fick agera uppladdning inför fredagens charterparty. Kvällen började som vanligt på Verano och därefter flög vi i princip fram i en limousine (som vanligt x2) till Zelo's, klubben där alla svenskar som går på SBCC bestämt date. Så väl där så var det en blandning av Sunny Beach, Mallorca och Sverige. Det jag egentligen åkte från Sverige för att slippa. Så det var ingen höjdare enligt även fast jag hade stundtals kul.

Lördagen blev desto bättre och den spenderades inte helt olikt förra helgen i Isla Vista där det var full rulle (som vanligt x3). Mötte några killar från Orange County som berättade att kidsen i Laguna Beach var som vilka som helst där nere och att det var föga något speciellt med dem. Nåväl, förhoppningsvis far vi ner dit någon dag för att uppleva det själva.

Igår, söndag, var det (som vanligt x4) 'Soccer Sunday' och efter att jag fyndat ett par fotbollsskor så for vi ner till Subway för att sedan infinna oss 4 pm på 'La Playa Stadium. Kvällen ägnades åt plugg och sprillans nytt Family Guy-avsnitt. Kolla in
http://santabarbara.bilddagboken.se för ny uppdatering som jag i skrivande stund är i full färd med att färdigställa. Håll till godo änsålänge med dessa mobilbilder nedan;

M3

Middagen spenderades på In-N-Out där man har 3 alternativ att välja mellan; Double-Double Burger, Cheeseburger och Hamburger. Detta är dem 3 och enda alternativen, helt absurt. Min double-double burger var dock god medan pommes fritesen var helt värdelösa.

M3

På 'CostCo' där allting finns i storpack, och det stället där du sist skulle finna ett 'Macaroni&Cheese'-paket, utan more likely ett 20-pack. Undrar dock vart pizzan tog vägen under all ost?

M2

En bild säger mer än tusen ord. Och visar mer än tusen Corona-flaskor, i princip.

M1

?

M4

På Subway där vi funderade på att köpa chokladskepp.


God kväll/morgon, folks!

Kommentarer
Postat av: mamma

kul verkar du ha iallafall aven om det kanske inte ar sa valdans massa plugg;.sag pa tv att det fortfarande brinner i ventura.jobbigt.ska kolla pa dina bilder i morgon.nu ar jag pa mobilen o det tar for lang tid att ladda hem alla bilderna.ha en bra dag.
kram din mamma

2006-09-28 @ 22:44:12
Postat av: mamma

kul verkar du ha iallafall aven om det kanske inte ar sa valdans massa plugg;.sag pa tv att det fortfarande brinner i ventura.jobbigt.ska kolla pa dina bilder i morgon.nu ar jag pa mobilen o det tar for lang tid att ladda hem alla bilderna.ha en bra dag.
kram din mamma

2006-09-28 @ 22:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback