Oooooaaah!

Massiv uppdatering: http://santabarbara.bilddagboken.se

Dem senaste dagarna, eller rättare sagt den senaste veckan har varit fartfylld. Den har innehållit kändisspaning och besök från mor och endel plugg. Nåja, nu ska vi inte förhasta oss. Vi har börjat få ordning på vår lägenhet iallafall med hjälp av Craigslist där vi hittar våra fynd. Det senaste vi inhandlat var ett bord som vi ställt i ett snyggt 'L' vid sofforna, och det andra bordet för det var nämligen tre st, gav vi åt fiskarna.

På tal om fiskarna dog Pablo häromveckan. Det vart en hedersfull begravning som ägde rum inne på toaletten. En vecka senare tog hans kära kompanjoner farväl av jordelivet och vi stod förundrade över vad vi hade gjort för fel. Nästföljande dag köptes det fyra nya fiskar men vid nedsläppet så dök det bara ner tre pigga undervattensdjur, efterföljt av en ytterst nedstämd fjärde. Två minuter senare försvann han in i en bättre värld och kvar lämnades tre sörjande och nyinflyttade hobby-mexikaner.

Med nu till något betydligt gladare. Santa Barbara Filmfestival har äger rum och har sitt slut nu i veckan. Vi har varit där nere och spanat på kändisar som bl.a. Sienna Miller, Will Smith, Jack Johnson och professorn i 'Back to the future'.

I övrigt rullar bilen bra, lägenheten är underbar och jag har ett nytt tele-objektiv. Så det blir ner till surfingtävlingen i Rincon och fotografera järnet.

Jag, min mor som är på besök och Marcus begav oss ner till Rodeo Drive och åt en god middag. Men på vägen dit så stannade vi i Malibu och tittade på ett hus för fyra miljoner dollar, precis vid stranden. Huset låg alltså stranden. Så vi spelade allmänt intresserade och klankade ner på småsaker som en riktig prospect gör. Sedan fortsatte vi ner till Santa Monica Pier där vi åt en god lunch med havsutsikt. Några delfiner förärade oss dock inte med något besök. Men vi var inte ledsna för det utan drog till Rodeo Drive och stekte vidare i mors Ford Mustang '06 Cabriolet.

Däremot fick vi finare besök då vi åt lunch idag, jag och mamma. Rätt som det var ser vi några fenor som harmoniskt dyker upp och ner och ta mig fan, ursäkta franskan, det är delfiner! Så det var inte helt fel att beskåda delfiner och pelikaner medan vi åt lunch.

Nu blir det dags att ladda inför resan mot San Diego, med stopp i Newport Beach. Vi ska se 'Jack¨'s Mannequin' och ta en sväng förbi 'Sea World'. Meet you there!

Later!

Kommentarer
Postat av: Anonym

det är så synd att du skriver så sällan! älskar att läsa om dina små äventyr :D

2007-02-08 @ 21:49:51
Postat av: Eml

Eller hur! Uppdatera lite oftare, sitter o spanar hela tiden :D

2007-02-09 @ 01:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback