Surf, surf och åter surf

Helgen har bestått av mycket surfning, vilket faller mig helt i smaken just nu. Det är långhelg tack vare 'President's Day' som infaller en gång per år.

Fredagen ägnades dock åt en riktig festkväll. Vi gled in på klubben Couchez, då vi bor granne med managern. Sedan vart det en redigt slapp lördag med surfning och degandes framför TV:n. Marcus begav sig ner till L.A. med Mikaela så jag och Jacob lämnades åt vårt öde. Vilket blev Flushed Away på TV:n.

Söndagen blev det surfning och mer surfning i form av tävling vid Rincon Point, en strand 15 min från Santa Barbara som är rankad topp 20 i världen när det gäller surfing. Sedan var det dags för NBA All-Star match där Kobe Bryant, inte helt oväntat blev matchens MVP (Most Valuable Player). Hurra för West!

Eftersom Marcus var i L.A. tänkte vi sammanstråla med honom där nere då Jacob gärna ville köpa ett par skor på Melrose. Så vi brände ner och köpte skorna, åt lunch på Urth Café där vi kändisspanade. Vi såg Gavin DeGraw gå och köpa sig en sallad innan vi återvände till lilla Santa Barbara.

Veckan ser ut att bli ganska lugn i nuläget. Vi tänkte iallafall dra ner till Malibu och käka lunch om en halvtimme. Livet är hårt.

Signar ut!

cali

Driver license! Halvtääskig bild!

Kommentarer
Postat av: mliie

Ja livet verkar hårt där borta, stackare som inte kan göra mkt annat än surfa hela dagarna, men vet du? Vi kan ju byta! (:
Det är bra att det finns någon som kan lite om dethär med musik btw.

2007-02-21 @ 09:46:20
Postat av: Pappa

Otroligt snyggt körkort....... :))

2007-02-26 @ 19:03:18
Postat av: Pappa

Otroligt snyggt körkort....... :))

2007-02-26 @ 19:05:24
Postat av: Pappa

Otroooligt snyggt körkort..... :))

2007-02-26 @ 19:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback