Man vet inte hur mycket man tycker om Cali...

...förrän man varit borta ett tag och återvänder.

http://santabarbara.bilddagboken.se

Idag har följande skett; inhandling av våtdräkt, madrasser köpta och middag från KFC. Vår bil rullar riktigt fint förövrigt.

surfa2



surfa1

Kommentarer
Postat av: palo

jag planerar också att plugga på sbcc och efter att ha läst din blogg blir jag bara mer och mer sugen. Men hur är det egentligen i SB? är det dyrt att leva där (syftar då på nöjen, restauranger, etc..)

Hur pass bra betyg måste man ha för att bli antagen?

2007-01-16 @ 17:27:52
Postat av: mattias

hej,

kul att bloggen inspirerar till att börja med. huruvida det är dyrt att leva i SB är relativt, det handlar om vanor och dylika saker. men jag kan nämna att det blir ofta att man äter ute och en lunch kan då gå på kanske $7-9, tops. sedan om det är middag du är ute efter på en lite seriösare restaurang så räkna med $15 (exkl. dricka) för en bra måltid. utöver det så tillkommer det väl kostnader för taxi hit och dit vilket är rätt billigt. runt $3 / mile.

försöker komma på vad mer som pengarna spenderas på, men det går inge bra så du får återkomma med mer specifika frågor. :)

betygen vet jag inte. men en allmän högskoleförberedande utbildning behövs nog. VG i Engelska B om du vill slippa göra TOEFL-test osv.

Postat av: Anonym

tack så mkt för att tar dig tid och svarar! :)

hur är nattlivet då? har hört att santa barbara är en rätt tråkig stad och att cafér och dylikt stänger runt 9 tiden.

2007-01-25 @ 23:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback