Bilder

Gå in på http://santabarbara.bilddagboken.se och kolla på lite bilder jag tagit under veckan min mamma var här.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej :) Jag funderar på att åka till USA och plugga efter studenten (om ett år). Så jag undrar och hoppas du kan svara på några frågor.



1) Varför valde du Santa Barbara och inte Santa Monica? Om du har varit i Santa Monica, gillar du det bättre än Santa Barbara?



2) Har du amerikanska vänner eller bara internationella?



3) Hur gamla är de som studerar där? Är man för ung om man bara är 18?

2008-06-08 @ 14:55:33
Postat av: mattias

hej



shit, ååååk! ingenting att fundera över. :)

nämen, jag hade egentligen ingen aning om vad Santa Barbara var för ställe innan jag kom hit. visste inte riktigt heller någonting om Santa Monica så för mig avgjorde SBCC's filmprogram allting. de har ett väldigt sofistikerat och välordnat utbildningsprogram i film produktion så det var rätt så givet för min del. sen så såg jag ju en mängd bilder på staden. nu efter att ha varit här i två år så är jag sjukt lycklig över att jag valde just Santa Barbara. till skillnad från Santa Monica så slipper du den röriga känslan du finner där nere, allting är mycket mer skitigt och inte lika pitoreskt och gemytligt. :) sen kan du ju åka ner dit på bara 1½ timme om du skulle vilja det. SB är skitgrymt och jag har inte mött någon som inte har trivts här. och jag har både amerikanska och internationella vänner. bor med en amerikansk till exempel. åldrarna varierar sjukt mycket, jag kom hit direkt efter gymnasiet och skillnaden är väl att du inte får gå ut och klubba förens du är 21. men jag har vänner från 89:or till några mycket äldre än jag.

Postat av: Amanda

Okej, tack så jättemycket! Det är kul att följa din blogg och speciellt få svar på frågor ifrån dig istället från organisationer för man vet ju aldrig om man kan lita på dem. Men nu känner jag mig mycket säkrare, det kanske dimper in någon mer fråga i framtiden :)

2008-06-09 @ 10:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback