Blåguuuuuult!

Imorgon är det Sverige - Spanien och här i USA börjar matchen nio på morgonen, så det blir att gå upp tidigt och ladda och så får vi förhoppningsvis fira imorgonkväll. Nu om någon timme ska jag och Sanna köra ner till LAX och hämta hennes syster som kommer hit och joinar oss i vårt roliga liv.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej, nu är det jag igen som har lite frågor :) Har bestämt mig nu för att satsa på Santa Barbara! Har fått uppfattningen att det är mysigare att bo där än i Santa Monica. Iaf, nu kollar jag beoende. Vet du något om Verano Courtyards? Om man åker med STS så kan man tydligen fixa boende där lätt, så skulle gärna vilja veta om du kanske varit där någon gång? :)

2008-06-15 @ 15:12:05
Postat av: mattias

hej amanda.





hela min första termin hängde jag på verano courtyards då några av mina närmsta kompisar bodde där. nu i efterhand så skulle jag inte välja att bo där då det ligger relativt avlägset från t.ex. SBCC och är väl inte sådär superfräscht. alltså, det går ju absolut att bo där och passar nog bra som ett första boende här men jag kan nästan garantera att du kommer vilja flytta efter din första termin. det är vad alla som bott där innan har gjort i princip. :)

Postat av: Charlotte

Hej :D . Jag har bara en liten fråga om Santa barbara. Vart pluggar du, på SBCC eller USCB (? heter det så) hehe.Är den ena bättre än andra eller det är inte så stor skillnad :)

2008-06-16 @ 23:19:51
URL: http://chaarlottehamacek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback