San Francisco & Wildfires

Hemma från San Francisco efter mycket om och men. Vi har haft det väldigt mysigt och gjorde det mesta som man behöver göra. Lombard Street, Golden Gate-bron, Fisherman's Wharf och Full House-parken var lite av det vi kikade på. Sen åkte jag och Sanna över till Oakland och sen Berkeley och kollade på UC-campuset där. Det var fint, men inte finare än SBCC.
Har massa bilder som kommer upp på
http://santabarbara.bilddagboken.se så småningom. Sen tog vi PCH 1 hem längs kusten där vi även gjorde stopp i Santa Cruz och Big Sur. Det sistnämnda var ofrivilligt. När vi närmade oss det otroligt vackra campingstället som man kör igenom på väg ner så såg vi ett gigantiskt rökmoln över bergen lite längre framför oss. Det cirkulerade lite helikoptrar och flygplan ovanför och rätt som det var så stod det en polis lite längre fram och bad alla att vända om för att om ni vill köra på 1:an så "that's not going to happen".

Förra veckan fick jag förövrigt ringa 911 då det var en full tjej som kom sladdandes över en korsning och kraschade rakt in i Greyhound Bus-byggnaden här i Santa Barbara. Först fick jag prata med the Fire Department men efter att det några sekunder efter kraschen blev en smitningsolycka så blev jag flyttad till Police Department.

Nu ska vi åka och lämna in Sannas systers hyrbil och efter det hjälpa Sanna att flytta in.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Schysst att datorn fungerar igen!! Var ska Sanna flytta? Till Dig? Kul i så fall! Har de andra grabbarna dragit? Matten? Testat klart? Ha de bra och sköt om Er. Susanne hälsar!

2008-06-23 @ 22:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback